Lenker

Nyttige lenker i forbindelse med opplæringen:

www.facebook.com

Først og fremst setter vi stor pris på om du «liker» oss på Facebook. På den måten kan du holde deg oppdatert om «det nye som skjer» ved trafikkskolen, samt at du kan bidra med dine ytringer. Vi setter alltid pris på en hilsen fra våre elever!

www.vegvesen.no

På Statens vegvesen sine sider kan du søke om førerkort, du kan lese om føreropplæringen og du kan finne interessante artikler om temaer som berører emnet trafikk og trafikksikkerhet. Under fanen «førerkort» kan du for øvrig også finne en teoriprøvequiz – verdt å prøve!

www.atl.no

Tones Trafikkskole er medlem av ATL, hvilket er en forkortelse for Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund. Forbundet arbeider for god trafikkopplæring og tilrettelegger for gode og forutsigbare rammevilkår for medlemsskolene. I samarbeid med myndighetene og andre organisasjoner er ATL en synlig aktør i arbeidet for økt trafikksikkerhet.

www.tryggtrafikk.no

Trygg Trafikk er en medlemsorganisasjon for frivillig trafikksikkerhetsarbeid og et bindeledd mellom frivillige aktører og myndigheter. På deres sider kan man finne mye informasjon vedrørende trafikksikkerhet.

www.prove.no og www.teoritentamen.no

Hvis du ønsker å øve til teoriprøven på nettet så anbefales disse sidene. Men merk: Dersom du er usikker på svarene så ikke «gjett». Dette gjør at du lett glemmer hva som er riktig svar. Dersom du er usikker på svaret bør du slå opp i boken din og finne svaret – dette gir bedre læring.

Her har Tone kjøpt bilen sin og er en link for deg som interesserer deg for bil og ikke minst BMW!

www.biliahønefoss.no